Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал розповів, за яких обставин Путін може добровільно вивести війська з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал розповів, за яких обставин Путін може добровільно вивести війська з України

На думку генерала, Путін стратегічно вже програв війну в Україні

28 серпня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Щоб уникнути повного розгрому, у Кремлі можуть ухвалити рішення про повне виведення військ. Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив екскерівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж.

Генерал розповів, за яких обставин Путін може добровільно вивести війська з України

Микола Маломуж / фото УНІАН

За його словами, такий сценарій розвитку подій у цій війні цілком може стати цілком можливим.

"Я припускаю, що під загрозою провалу, початку можливих системних наступальних операцій, наголошую — системних — тобто дуже потужної підготовленої операції в одному із секторів, де буде забезпечений дуже потужний удар по військам ворога та їхня втеча. Ось у цій ситуації, щоб далі не було повного розгрому, Росія може вдатися до умов, які ми ставимо", — сказав Маломуж.

Також генерал української армії підкреслив, що Кремль може вдатися до такої дії, щоб на якийсь час продовжити термін життя путінського режиму.

"Я думаю, що такий сценарій можливий. Ще й тому, що на якийсь час він врятує режим у Росії. Якщо ж ні, перспектива для Росії дуже сумна, але це гірше і для нас, тому що процес може затягнутися", — додав Маломуж.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в підвалах на ЗАЕС окупанти влаштували тортури. Російські загарбники використовують для знущань з людей струм, задушення через целофанові пакети, і навіть інші види тортур. Викрадають військові Росії переважно волонтерів, активістів та місцевих, які не підтримують "російський світ". Деталі читайте в нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що російська армія зазнає величезних втрат в Україні - від цього Кремлю доводиться збільшувати чисельність війська. Докладніше про те,   як Кремль заповнить резерви, читайте у нашому матеріалі.


Сайт "Коментарі" писав про те, що міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила про можливу евакуацію людей із кількох областей України. Вона наголосила, що евакуйовані можуть розраховувати на допомогу від держави. Крім того, для людей, яких евакуювали, передбачено виплати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

28 серпня 2022, 13:21

Зачем дарить цветы и подарки, выпрашевать у жены, снимать проститутку если можно просто потрахаться. СEKC Знакомства: бесплатно, анонимно, быстро. Можешь сам убедиться, вот ссылка ----- https://tinylink.is/devka

kissa

28 серпня 2022, 13:20

Зачем дарить цветы и подарки, выпрашевать у жены, снимать проститутку если можно просто потрахаться. СEKC Знакомства: бесплатно, анонимно, быстро. Можешь сам убедиться, вот ссылка ----- https://tinylink.is/devka


Новини