Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал армії США розповів, скільки ще триватиме контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал армії США розповів, скільки ще триватиме контрнаступ ЗСУ

Американський генерал та командувач Командуванням сил армії США Марк Міллі спрогнозував скільки ще часу має Україна для контрнаступу.

11 вересня 2023, 15:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі стверджує, що Україна має лише до 45 днів, щоб здійснювати активні наступальні операції у рамках контрнаступу. Про це американський генерал заявив під час ефіру BBC.

Генерал армії США розповів, скільки ще триватиме контрнаступ ЗСУ

Генерал США Марк Міллі. Фото з відкритих джерел

Марк Міллі пояснює, що через зміну погоди восени українським військовим буде усе складніше маневрувати та зламувати російські позиції.

"Залишилася ще деяка кількість часу, ймовірно, близько 30-45 днів придатної для боїв погоди, так що українці поки не закінчили", — заявив Марк Міллі.

Американський генерал попри обмеження в часі пояснює, що контрнаступ ще не закінчився, а українські сили поступово просуваються вперед та відвойовують українські території.

"Битва ще не закінчилася. ЗСУ поки не закінчили бойову фазу того, що вони запланували", — вважає Міллі.

Керівник ГУР Кирило Буданов вказав, що попри наближення зими та гірших погодніх умов, українські військові не будуть завершувати бойові дії, продовжать знищувати армію РФ і повертати тимчасово окуповані землі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ГУР назвали кількість російських солдатів, які воюють на території України. Крім того, спецзагін української розвідки зміг повернути об'єкти в Чорному морі, які були окуповані Росією з 2015 року.

Також "Коментарі" писали про успіхи Збройних сил України. Українські військові наближається до ключової точки на півдні України. Заступниця очільника Міноборони Ганна Маляр розповіла про звільнені території, а військові оглядачі вказують, що таким чином Україна зможе вийти до моря та відрізати російським силам постачання через сухопутний коридор по території окупованих областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини