Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фронт починає зрушуватися: у DeepState розкрили деталі нового просування росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Фронт починає зрушуватися: у DeepState розкрили деталі нового просування росіян

За інформацією DeepState, росіяни просунулися в районі чотирьох населених пунктів

16 квітня 2024, 10:02
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська мають просування на трьох напрямках фронту. Йдеться про Авдіївський, Оріхівський та Новопавлівський напрямки. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать дані DeepState,

Фронт починає зрушуватися: у DeepState розкрили деталі нового просування росіян

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся біля Очеретино, Бердичів, Старомайорського та Красногорівки", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у Генеральному штабі Збройних Сил України не підтверджували цю інформацію.

Зазначимо, раніше "DeepState" повідомив, що хоч лінія фронту і суттєво не змінилася останнім часом, але противник не припиняє тиску і має невеликий поступ уперед. Окупантам вдалося захопити Богданівку, село Часовоярської міської громади у Бахмутському районі Донецької області, повідомили військові аналітики.

Щоправда, після цього повідомлення з'явилося повідомлення Міноборони України, де заявили, що село Богданівка в Бахмутському районі, розташоване недалеко від Часового Яру, продовжує залишатися під контролем українських захисників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що РФ посилила атаки щодо української енергетики, питання виділення нам допомоги з боку США за тиждень після виходу Конгресу з канікул не просунулося. У свою чергу, росіяни посилили штурми на сході нашої країни, продовжують готувати великий наступ, а також прокачувати (самі чи інші країни) тему необхідності переговорів. Стрепенулися європейці, особливо французький президент Еммануель Макрон, який закликає робити більше та швидше для допомоги Україні. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" останні дії різних гравців довкола російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини