Головна Новини Суспільство Війна з Росією Федоров анонсував нову зброю, яка стане "сюрпризом" для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Федоров анонсував нову зброю, яка стане "сюрпризом" для росіян

Михайло Федоров розповів про нові надводні безпілотники з "сюрпризом" для російської армії в Україні.

14 листопада 2023, 17:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів, що Україна масштабувала виробництво надводних дронів та готова здивувати росіян новими розробками. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Федорова під час ефіру телемарафону.

Федоров анонсував нову зброю, яка стане "сюрпризом" для росіян

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Фото з відкритих джерел

Михайло Федоров повідомив, що Україна вже перейшла до серійного виробництва надводних безпілотників, а увесь процес масштабується та дозволяє краще протистояти у війні проти Росії.

"Ми вже перейшли до серійного виробництва. Їх достатньо багато виробляється зараз. Розробляються нові моделі з певними "сюрпризами". Думаю, що російські кораблі будуть себе відчувати досить неспокійно в Чорному морі", — розповів Михайло Федоров.

За словами міністра цифрової трансформації через збільшення масштабів виробництва стає більше виробників та виникає конкуренція на ринку. Такі умови дозволяють створювати нові функції для безпілотників та ефективніше їх застосовувати у бойових діях.

"Технології – це можливість асиметричної відповіді на ту кількість людей, зброї, снарядів, які посилає в нашу країну ворог. Ми 24/7 працюємо з військовими та партнерами, щоб перейти на інший технологічний етап для знищення ворога", — заявив Федоров.

Нагадаємо, що у статті для видання The Economist головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вказував на необхідність сучасних технологій для протистояння з Росією, адже в іншому випадку війна зайде у глухий кут.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що організація SIPRI проаналізувала країни та опублікував рейтинг армій світу за військовими витратами. Україна рекордно збільшила витрати на армію.
Також "Коментарі" писали про очільника ГУР Кирила Буданова, який дав новий прогноз щодо війни та назвав, коли настане переломний момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини