Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов дав новий прогноз щодо війни: коли настане переломний момент
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов дав новий прогноз щодо війни: коли настане переломний момент

Кирило Буданов вважає, що не варто очікувати мирних переговорів щодо закінчення війни з Росією найближчим часом.

14 листопада 2023, 12:10 comments1584
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник ГУР Кирило Буданов розповів, що переломним у війні може стати 2025 рік, однак мирні переговори про закінчення війни між Україною та Росією не буде підписаний у найближчі роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Буданова для видання NV.

Буданов дав новий прогноз щодо війни: коли настане переломний момент

Очільник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Кирило Буданов вважає, що Росія наразі зберігає економічну стійкість, однак вже сьогодні в РФ існують певні кризові явища, зокрема подорожчання харчових продуктів, послуг, товарів та дефіцит пального.

"Це все розхитує їхню економіку та соціальну сферу, реальні проблеми вони відчують у 2025 році", — говорить Буданов та додає, що "є надія, що 2025 рік стане переломним щодо внутрішніх системних руйнівних змін і процесів у російській державі, суспільстві та економіці".

Таким чином очільник ГУР прогнозує, що активні бої у війні можуть закінчитись у 2025 році. Попри це Буданов пояснює, що Росія й надалі може здійснювати обстріли та відмовиться підписувати мирні договори про завершення війни. Як приклад Буданов навів Японію, яка після 1945 року не підписала мирний договір з Росією через спірні території – Курильські острови. 

"Тому цей сценарій дуже вірогідний і тут, бо у РФ значні територіальні апетити щодо України, які стосуються не лише Криму", — стверджує Буданов і говорить, що "ці апетити ніхто не збирається задовольняти".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що полковник ЗСУ дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО Єнса Столтенберга, який розповів, чи вже готовий президент Росії Володимир Путін до мирних переговорів щодо завершення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини