Головна Новини Суспільство Війна з Росією Столтенберг розповів, чи вже готовий Путін до мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг розповів, чи вже готовий Путін до мирних переговорів

Єнс Столтенберг закликав посилити військову допомогу НАТО, щоб переконати Путіна піти на мирні переговори щодо війни в Україні.

14 листопада 2023, 11:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що президент Росії Володимир Путін не готовий вести мирні переговори з Україною, щоб закінчити війну. За словами Столтенберга союзники України мають посилити допомогу, щоб Путін зрозумів свою поразку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

Столтенберг розповів, чи вже готовий Путін до мирних переговорів

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Єнс Столтенберг виступив у Брюсселі перед засіданням Ради міністрів оборони ЄС. У своїй промові генсек НАТО розповів, чи готовий Путін до мирних переговорів.

"Поки що ми не бачимо бажання президента Росії Путіна вести переговори про прийнятне для України рішення", — сказав Столтенберг.

Генеральний секретар назвав єдине рішення, яке може допомогти схилити Путіна до закінчення війни.

"Тому єдиний спосіб досягти цього – переконати Путіна, що він не переможе на полі бою, і єдиний спосіб досягти цього – посилити військову спроможність України шляхом надання їй підтримки", — розповів Єнс Столтенберг.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС Литви назвав, хто буде винний у перемозі Путіна. За словами Габріелюса Ландсбергіса Путін знову може повірити у перемогу через політичну кризу в США та проблеми ЄС з виділенням необхідної для України військової підтримки.

Також "Коментарі" писали про Європейський Союз, який озвучив запасний план для України. Згідно з цим планом, країни, які не хочуть допомагати підтримувати Україну у війні можуть цього не робити, однак вони в такому разі не зможуть блокувати фінансову та військову допомогу, як це робить, наприклад, Угорщина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 листопада 2023, 13:12

Наш самопроголошений бородатий карликовий фюрер, талановитий вмінням маніпулювати і корумпувати, навмисно завів ситуацію в глухий кут. Яка може бути готовність до переговорів під загрозою Гаагських трибуналів, конфіскацій грошей громадян Росії, санкцій та рейдерських репарацій? Досить навмисним корумпованим провокаторам дурити світ.


Новини