Головна Новини Суспільство Війна з Росією Єрмак відреагував на вихід Росії з зернової угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак відреагував на вихід Росії з зернової угоди

Росія заявила, що припиняє зернову програму

29 жовтня 2022, 18:52 comments1495
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівництво Російської Федерації 29 жовтня повідомило, що зупиняє програму "зернового коридору" через вибухи у Севастополі. Керівник офісу президента Андрій Єрмак відреагував на такі дії РФ у своєму Telegram каналі.

Єрмак відреагував на вихід Росії з зернової угоди

Керівник офісу президента Андрій Єрмак. Фото з відкритих джерел

Єрмак стверджує, що російська влада примітивна та намагається шантажувати світ у всьому. Єрмак згадує, що Росія постійно лякає Україну та світ загалом ядерним, енергетичним, продовольчим шантажем.

"Агонія злочинців, які не можуть зрозуміти, що інфантильними ультиматумами вони нічого не досягнуть. І що їх час добігає кінця", – пише Андрій Єрмак у себе на сторінці в Telegram.

Окрім того, Керівник офісу президента нагадує, що весь світ сміється з російських вигадок про "брудну бомбу" в Україні. А також згадує теракти на власних об’єктах.

Нагадаємо, що вранці 29 жовтня в бухті Севастополя відбулось кілька потужних вибухів. Як стало відомо пізніше було завдано ударів по російським суднам в акваторії міста. Також стало відомо з відео, що один з корабліввиявився фрегат "Адмірал Макаров" — це головний російський корабель в Чорному морі після затопленого крейсера "Москва".

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що хакери зламали кримські телеканали та показують відео з ранковими вибухами в Севастополі. Окрім того, відеоматеріали супроводжує текст про те, що "весь світ побачить нікчемність російського флоту".

Також "Коментарі" писали про реакцію влади РФ на ушкодження кількох суден в Севастополі. Міністерство оборони Російської Федерації вирішило сповісти що РФ вийшла з зернової угоди.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 жовтня 2022, 19:19

Креативний підхід не завжди може дати очікуваний результат. Можна використати якусь угоду, як прикриття для запуску дронів (щоб підійти ближче і не помітно), але є ризик втратити угоду. Тепер, щоб відновити, треба буде збільшити путинську частку. Не треба забувати, що вони витратили кілька ракет, щоб допомогти корумпованим позбутись жадібного (Вадатутського) конкурента.


Новини