Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ердоган розповів, без чого жоден мирний план щодо припинення війни в Україні не дасть результату
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган розповів, без чого жоден мирний план щодо припинення війни в Україні не дасть результату

Ердоган вважає, що мирні плани без Росії не дадуть результату

13 березня 2024, 07:40
Поділіться публікацією:

Необхідно уникати будь-яких кроків, які можуть загострити війну в Україні та, можливо, поширити конфлікт на членів Північноатлантичного Альянсу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву на зустрічі з іноземними послами зробив президент Туреччини Реджер Тайіп Ердоган, повідомляє "Reuters".

Ердоган розповів, без чого жоден мирний план щодо припинення війни в Україні не дасть результату

Реджеп Тайіп Ердоган. Фото: із відкритих джерел

Турецький президент на заході заявив, що Анкара продовжить працювати над відродженням Чорноморської зернової угоди, укладання якої між Києвом і Москвою Туреччина досягла спільно з ООН.

"Висловлюючи нашу підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, ми вже говорили, що мирні плани, які виключають Росію, не дадуть жодних результатів", — сказав він, маючи на увазі запланований на цей рік глобальний "саміт світу" у Швейцарії.

Також Ердоган заявив, що, на думку Анкари, "слід уникати кроків, які можуть загострити конфлікти в регіоні, які можуть поширитися і на НАТО", не уточнивши, що має на увазі.                                                                                        

Туреччина підтримує територіальну цілісність України та надала їй військову та політичну підтримку, але також зберігає теплі відносини з Росією та виступає проти санкцій щодо неї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Реджеп Тайіп Ердоган знову запропонував свою країну майданчиком для мирних переговорів між Україною та Росією.

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіщо Ердогану та Путіну зустріч у Туреччині: до чого можуть привести ці переговори.

Раніше "Коментарі" інформували – у Ердогана та Зеленського відбулася відверта розмова: які теми стали ключовими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини