Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екснардеп заявив, що у Геннадія Корбана вилучили паспорт: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Екснардеп заявив, що у Геннадія Корбана вилучили паспорт: подробиці

За словами Мосійчука, паспорт було вилучено українськими прикордонниками

22 липня 2022, 15:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У глави територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана вилучили паспорт. Про це заявив громадський діяч та колишній нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Екснардеп заявив, що у Геннадія Корбана вилучили паспорт: подробиці

Генадій Корбан

Так, за даними Мосійчука, на прикордонному переході між Польщею та Україною у Геннадія Корбана українськими прикордонниками вилучено паспорт.

" Свої дії прикордонники мотивують тим, що згідно з відповідним Указом президента Корбана позбавлено українського громадянства!", — пише Мосійчук.

Екснардеп заявив, що у Геннадія Корбана вилучили паспорт: подробиці - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українські десантники розгромили дивізіон російських гаубиць "Мста-Б" з особовим складом та БК (ВІДЕО). ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що угода щодо "зернового питання" : які шанси на те, що угода буде досягнута та запрацює. На що Україна не може піти в угоду щодо "зернового питання". Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що росіяни йдуть на штурм : у Генштабі розповіли, де зараз йдуть запеклі бої. На Донецькому напрямі основні зусилля супротивника зосереджуються на Краматорському та Бахмутському напрямках. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що авіація ЗСУ вдарила по опорних пунктах та скупчення окупантів на півдні: подробиці. На південних рубежах захисту ЗСУ з повітря завдали ударів ворогові, знищивши 35 загарбників та російську техніку. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 липня 2022, 14:42

А є можливість на кордоні, здати паспорт онукам УПА-катів концтаборів, і виїхати з цієї корумпованої країни з безліччю палацових революцій?


Новини