Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-командир "Азова" розповів, чи справді ЗСУ вже зайшли до Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-командир "Азова" розповів, чи справді ЗСУ вже зайшли до Бахмута

Вранці в Генштабі доповіли про успіхи ЗСУ на флангах біля Бахмута та закріплення Сил оборони на досягнутих рубежах

29 червня 2023, 15:30 comments1337
Поділіться публікацією:

На Бахмутському напрямку – і на флангах, і безпосередньо у самому місті – вже тривають запеклі бої. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм розповів екс-командир "Азова", майор ЗСУ Максим Жорін. Генштаб у оновлених звітах у свою чергу згадував про успіхи на підступах до міста.

Екс-командир "Азова" розповів, чи справді ЗСУ вже зайшли до Бахмута

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Якщо раніше українські сили тримали оборону, то тепер із нашого боку бої переважно наступального характеру", — зазначив Жорін.

Під тиском захисників росіяни змушені майже щодня залишати позиції та відступати, додав військовий. За його словами, ЗСУ мають певний результат і за вчорашній день.                                                                               

"Зараз українські сили рухаються до того, щоб контролювати всі необхідні висоти на флангах Бахмута. Той, хто має висоти, має більше можливостей завдавати поразки, контролює оперативний простір навколо. А далі — це плацдарм для подальшого просування, тактичного оточення міста, а потім і його визволення", — написав боєць.

Зазначимо, раніше заступник міністра оборони Ганна Маляр повідомляла, що справді є добрі новини з Бахмутського напрямку, де наші війська перехопили оперативну ініціативу на цій ділянці фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розпад Росії та перемога України: що думає про це світ – чи вплинув якось заколот Пригожина. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим загрожує Кремлю просування ЗСУ – що змінилося у війні після заколоту Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини