Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є вбиті та поранені: на Запоріжжі окупанти знищують самі себе - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Є вбиті та поранені: на Запоріжжі окупанти знищують самі себе - подробиці

Поруч із Токмаком окупанти вбивають один одного

2 липня 2022, 16:00 comments1576
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв розповів про обстановку у місті. Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Є вбиті та поранені: на Запоріжжі окупанти знищують самі себе - подробиці

Армія РФ

Так, за даними Куртєва, ситуація у Запорізькому напрямку залишається контрольованою та практично незмінною.

"Відомо, що ворог продовжує готувати окуповані населені пункти до кругової оборони, а на основних дорожніх напрямках створює опорні пункти", — повідомив Куртев.

Крім того, стало відомо, що окупанти знищують самі себе.

"По-перше, у них постійно виникають міжетнічні конфлікти, по-друге, їм дуже важко розподілити між собою те, що вони награбували на нашій землі. І, перебуваючи у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, вони від сварок переходять до збройних сутичок". , – розповів секретар Запорізької міської ради.

Так, за інформацією української розвідки, внаслідок такого конфлікту, що виник поблизу тимчасово окупованого Токмака, загинули чотири бійці армії окупантів. Ще десять загарбників отримали поранення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що сьогодні відбувається в ОРДЛО — чого домагаються окупанти: як треба діяти Україні. На тимчасово окупованих територіях Донбасу Кремль часу не втрачає, намагається інтегрувати території до складу Росії, а чоловіче населення продовжує відправляти воювати проти ЗСУ.

Читайте також про те, що є сенс від роботи НАБУ і САП: чому Захід бореться за нових керівників – про що це говорить. Західні партнери України наполягають, щоб у НАБУ та САП якнайшвидше з'явилися нові керівники.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що як Путін тисне на Лукашенка : коли Мінськ наважиться вступити у війну – чи є загроза сьогодні. У Москві все більше нагадують Мінську, що на них чекає спільне майбутнє і настав час визначатися по війні в Україні.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що вибух небачених розмірів : ЗСУ знищили склад із боєприпасами РФ на сході України (відео). За неперевіреною інформацією, удару по сховищу завдали в Попасній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини