Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дві російські області масово атакували безпілотники
commentss НОВИНИ Всі новини

Дві російські області масово атакували безпілотники

Внаслідок атаки БПЛА аеродрому пошкодження отримав Ан-124

3 травня 2023, 10:22
Поділіться публікацією:

Невідомі безпілотники з 2 на 3 травня 2023 року атакували низку військових та енергооб'єктів росіян у Брянській та Білгородській області. Є влучення. Як повідомляє Telegram Baza, два БПЛА, зокрема, вибухнули на території військового аеродрому у Брянській області. В результаті атаки, як стверджують російські, невеликі пошкодження отримав Ан-124, що не експлуатується. Постраждалих немає.

Дві російські області масово атакували безпілотники

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що всього в нічній атаці на Брянську область брали участь нібито 5 невідомих безпілотників, двоє нібито вдалося знищити ППО росіян, два прорвалися, а один БПЛА кудись зник.

ЗМІ нагадують також про декілька атак невідомими дронами Білгородської області. Так, вранці 2 травня БПЛА ВОГ-17 нібито намагався скинути вибухівку на електропідстанцію села Реп'яхівка, але був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби, уламки впали біля електропідстанції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ – агресор: чому "нейтральні країни" підтримали хворобливу для Кремля резолюцію ООН.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – паспортизація в окупації: як розуміти суперечливі заяви влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини