Головна Новини Суспільство Війна з Росією До Києва прилетів дрон-камікадзе з "посланням" від росіян (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

До Києва прилетів дрон-камікадзе з "посланням" від росіян (ФОТО)

Російські окупанти масовано атакували вранці Київ дронами-камікадзе

14 грудня 2022, 09:50 comments11209
Поділіться публікацією:

Російські війська не припиняють спроб масово бити українськими містами, атакуючи їх іранськими дронами-камікадзе. Так сьогодні найбільше таких безпілотників було направлено на Київ. На одному з яких виявився напис "За Рязань!". Як передає видання "Коментарі", уламок дрону, де це було написано, знайшли у Шевченківському районі столиці.

До Києва прилетів дрон-камікадзе з "посланням" від росіян (ФОТО)

Дрон. Фото: ТК Київ

Як розповіли журналістам телеканалу "Київ" очевидці події, на крилі російського дрона маркером було написано "За Рязань!"

Зазначимо, після 06:00 14 грудня у Шевченківському районі Києва пролунали вибухи. Усі відповідні служби виїхали на місце "прильоту". У Київській обласній військовій адміністрації розповіли, що в області спрацювала протиповітряна оборона.

Над Київською областю та столицею українські військові збили 13 ворожих дронів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський за підсумками нічної розмови з президентом США Джо Байденом заявив про необхідність провести глобальний саміт миру. За його словами, формула світу, представлена Україною на саміті G20, сприймається позитивно. І важливо, якнайшвидше зробити її реальністю. Про що говорять переговори світових лідерів з Україною та росією, що почастішали? Які перспективи глобального саміту світу та завершення російської агресії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – британська розвідка повідомляє – через провали в Україні напруга серед військових РФ дійшла до верхівки.

До Києва прилетів дрон-камікадзе з ”посланням” від росіян (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини