Головна Новини Суспільство Війна з Росією До Бахмута та Авдіївки додалася ще одна гаряча точка поблизу Донецька
commentss НОВИНИ Всі новини

До Бахмута та Авдіївки додалася ще одна гаряча точка поблизу Донецька

Країна-агресор активно атакує Мар'їнку

10 квітня 2023, 10:15 comments1036
Поділіться публікацією:

Протягом останніх семи днів Росія активізувала свої танкові атаки навколо міста Мар'їнка Донецької області, за 20 км на південний захід від Донецька. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

До Бахмута та Авдіївки додалася ще одна гаряча точка поблизу Донецька

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Як зазначається у зведенні, за Мар'їнку точаться бої з 2014 року, і вона значною мірою зруйнована внаслідок артилерійських перестрілок. Вона контролює підходи до Донецька та ключову дорогу H15.                                                              

"Росія, як і раніше, приділяє першочергову увагу операціям у ширшому секторі Донецька, включаючи райони Мар'їнки та Авдіївки, витрачаючи значні ресурси для отримання мінімальної вигоди", — зазначають у Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на думку представників Інституту вивчення війни (ISW), Росія готує нову інформаційну атаку з метою тиску на Захід та примусу України до переговорів на умовах Кремля. Тим часом, російський публіцист, який живе за кордоном, Андрій Піонтковський вважає, що коли українські військові підуть у наступ, у них буде озброєння, яке дозволяє покрити всю територію Криму. Про що говорить непомірний інформаційний шум навколо майбутнього наступу ЗСУ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, яке завдання Путіна Міноборони РФ провалило цієї зими.

Раніше "Коментарі" писали — у США назвали потужну зброю, яку Росія використовує у війні проти України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини