Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для України готують варіант, схожий на те, що сталося після Другої світової війни: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Для України готують варіант, схожий на те, що сталося після Другої світової війни: подробиці

Видання "La Repubblica" розповіло про що неформально починають говорити в НАТО, обговорюючи варіант завершення війни в Україні

5 квітня 2024, 12:18 comments25026
Поділіться публікацією:

Представники НАТО неформально обговорюють варіант поступок Україною територій Росії в обмін на гарантії безпеки та прийом до альянсу. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться в матеріалі видання "La Repubblica".

Для України готують варіант, схожий на те, що сталося після Другої світової війни: подробиці

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Газета пише, що Росії можуть запропонувати залишити Крим та всі території, завойовані протягом двох років повномасштабної війни, а потім зафіксувати кордони та прийняти в НАТО те, що залишиться Україні. 

Видання наголошує, такий варіант схожий на те, що сталося після Другої світової війни з поділом Німеччини на Східну, підконтрольну СРСР, і Західну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Еммануель Макрон, який останнім часом демонструє різку зміну настроїв щодо російсько-української війни (у бік жорсткішого підходу до РФ та посилення підтримки України) проводив нещодавно переговори з президентом США Джо Байденом та канцлером Німеччини Олафом Шольцем. Він намагався переконати, що їхнім країнам, як і Франції, настав час кардинально змінювати стратегію по війні в Україні. Але достукатися, схоже, не вдалось. Про що говорить те, що відбувається зараз на Заході, в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.                                                                          

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи посилиться підтримка партнерів: що важливо для України на цьому етапі війни проти Росії.

Рані "Коментарі" писали - чи може Україна ударами дронів змусити РФ піти на мир: чому це важливо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

6 квітня 2024, 00:04

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до злодіїв москаля й кравчука в пекло!!!!

ufo

5 квітня 2024, 17:20

Ну, это далеко не самый плохой вариант в данной ситуации. Да, какие-то территории потеряем, зато закончится война , прекратится бесцельноекровопролитие, само государство сохранится, еще и гарантии безопасности в виде НАТО. Чем плохо?


Новини