Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для чого українських пілотів тестують на авіабазі у США: у ЗСУ розкрили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Для чого українських пілотів тестують на авіабазі у США: у ЗСУ розкрили деталі

Американські експерти визначають рівень умінь українських захисників

6 березня 2023, 08:45 comments1615
Поділіться публікацією:

Американські інструктори зацікавлені в тому, щоб, якнайшвидше з'ясувати, який рівень знань мають українські пілоти, які мають найбільше досвіду. Також американські фахівці намагаються з'ясувати, скільки часу може зайняти навчання українських пілотів у разі ухвалення рішення про передачу Україні західних винищувачів. Про це заявив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Голос Америки".

Для чого українських пілотів тестують на авіабазі у США: у ЗСУ розкрили деталі

Авіація ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Всі ці моменти враховуються, і будуть надалі зроблені кроки для того, щоб зрозуміти алгоритм дій: як ми діятимемо далі, де ми навчатимемо, якщо буде прийнято рішення про (Ред. – надання) того чи іншого типу літака", — заявив Гнат.

За його словами, Україна разом зі своїми союзниками продовжує переговори щодо постачання винищувачів. Київ намагається переконати партнерів, що час про передачу літаків західного зразка – давно вже настав і це справді крайня необхідність.

"Якщо буде прийнято рішення про той інший тип літака — тоді вже знатимемо, яка кількість пілотів і куди відправляти на це навчання", — підсумував Юрій Ігнат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ATACMS та винищувачі F-16 для України: чи змінилася позиція Білого дому щодо цього питання.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни (ISW) пояснили, чому через атаки військ РФ на Донбасі контрнаступ ЗСУ все ближче.                                                         

Раніше "Коментарі" писали – про що говорять заяви США про війну в Україні – чи є впевненість союзників у нашій перемозі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини