Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дістає до Пітера, Москви та Уралу. Експерт розповів про найефективнішу зброю для ударів по РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дістає до Пітера, Москви та Уралу. Експерт розповів про найефективнішу зброю для ударів по РФ

Дрони балістичного типу – це зброя, проти якої безсилі навіть найновіші системи ППО Росії, тому саме на їхньому виробництві потрібно зосередитися, сказав у коментарі «Еспресо» генерал Микола Маломуж, пишуть «Коментарі»

31 січня 2024, 19:27
Поділіться публікацією:

Безпілотники – це та зброя, якою можна ефективно завдавати ударів по території РФ і діставати до глибокого тилу, заявив колишній голова Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж.

Дістає до Пітера, Москви та Уралу. Експерт розповів про найефективнішу зброю для ударів по РФ

Україна має робити ставку на дрони

"Армія дронів дозволяє нам створити потужні ударні сили. Дрони балістичного типу дістають до Санкт-Петербурга, Москви, Уралу. Дрони дістають до російських областей, де розміщені війська, склади боєприпасів, пускові установки, аеродроми, об'єкти ВПК, які виготовляють ракети, головки , оптику",
– зазначив Маломуж.

При цьому, за його словами, російська ППО є неефективною проти безпілотників, тому Україна має чималі перспективи.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", український безпілотник атакував нафтопереробний завод "Невський мазут" у Санкт-Петербурзі . Росіяни намагалися збити український дрон, застосувавши комплекс С-400, який є найпотужнішою системою ППО, яка є в арсеналі ворога. Тим не менш, безпілотник все ж таки впав на території заводу.

Також "Коментарі" розповідали, що на території Росії регулярно відбуваються "хлопки " . І чують їх не лише у прикордонних регіонах із Україною. Зокрема, звучали вони також у Таганрозі та Самарі.

Крім того, як писали "Коментарі", регулярно чують звуки "бавовни" та у тимчасово окупованому Донецьку. Наприклад, Сили оборони вражали цистерни з пальним і завдавали ударів по залізничних коліях.

Також, як писали "Коментарі", Міноборони РФ скаржилися на те, що Україна масово запускає російською територією безпілотники. Так, у відомстві Сергія Шойгу стверджували , що протягом однієї ночі черговими засобами російських сил протиповітряної оборони нібито були збиті 32 дрони над територіями Брянської, Орловської, Курської та Московської областей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://espreso.tv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини