Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Десь було дуже боляче": з'явилося відео, як ЗСУ одразу з чотирьох HIMARSів б'ють по окупантах (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Десь було дуже боляче": з'явилося відео, як ЗСУ одразу з чотирьох HIMARSів б'ють по окупантах (ВІДЕО)

З'явилося відео, як ЗСУ одразу з чотирьох HIMARSів б'ють по окупантах

3 серпня 2022, 14:44 comments1123
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України за допомогою американських систем залпового вогню HIMARS продовжують завдавати ударів по позиціях окупантів. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Десь було дуже боляче": з'явилося відео, як ЗСУ одразу з чотирьох HIMARSів б'ють по окупантах (ВІДЕО)

Американские комплексы HIMARS. Фото: LOCKHEED-MARTIN

На опублікованому відео можна побачити масштабний запуск ракет із систем HIMARS.

" Такого ви ще не бачили. Запуск одразу 4 пакетів HIMARS по орках. Десь було дуже боляче", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що світ почав звикати до звірств Росії : як завадити цьому і зупинити агресора. Цивілізований світ ще так і не зрозумів, що окрім як зупинити та перемогти Росію – іншого шляху вирішення війни в Україні – немає. У напрямку Пісок та Авдіївки на Донеччині продовжується наступ військ РФ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що відбувається на Донбасі – який прогноз для регіону : як врятуватися громадянським. Окупанти продовжують наступати на Донеччині, основну ставку роблячи на тактику "випаленої землі", зносячи все на своєму шляху. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що екс-канцлер Німеччини після візиту до Москви знову виступає за запуск Північного потоку-2. Шредер вимагає від уряду Німеччини вирішити питання щодо дефіциту газу. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що росіяни підуть у лобову атаку , не чекаючи відходу ЗСУ: у США назвали місто. Найближчим часом ворог також спробує захопити трасу, що сполучає Піски та Авдіївку. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини