Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState повідомляє про окупацію РФ ще одного населеного пункту: які ще на черзі
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState повідомляє про окупацію РФ ще одного населеного пункту: які ще на черзі

DeepState підтверджує, що росіяни окупували Лісівку на Донеччині

12 вересня 2024, 07:10
Поділіться публікацією:

Практично щодня російські окупаційні війська мають поступ на Донбасі. Росіяни продовжують продавлювати позиції Сили оборони України у Донецькій області. Як повідомляє портал "Коментарі", такі дані підтверджує моніторинговий проект DeepState.

DeepState повідомляє про окупацію РФ ще одного населеного пункту: які ще на черзі

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Аналітики зазначають, що ворогові вдалося окупувати ще один населений пункт Донецької області – село Лісівка Покровського району.

"Ворог окупував Лісівку, а також просунувся біля Лисівки, Кліщіївки, Невельського, в Українці та околицях. Уточнено район Калинівки", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше аналітики проекту DeepState оновили карту бойових дій, у записці пояснення до якої повідомили про те, що окупанти захопили населений пункт Водяне і просунулися в Гродівці Донецької області.

Просування окупантів на Покровському напрямку підтверджують і Інститут вивчення війни. У звіті американських експертів повідомляється, що російські сили продовжували просуватися у напрямку Покровська, але тут оборонні позиції ЗСУ дуже міцні. Тому особливого успіху у супротивника немає.                                                                                                                                                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступ РФ у Курській області: чому найближча доба буде вирішальною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – розпочалося те, про що попереджали: у DeepState сигналізують про великий штурм росіян. Тепер уже ЗСУ доводиться відбиватися і за будь-яку ціну утримувати зайняті позиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини