Головна Новини Суспільство Війна з Росією Даремно повірили Путіну: у ГУР розповіли, який прокол вийшов з відпочинком росіян у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Даремно повірили Путіну: у ГУР розповіли, який прокол вийшов з відпочинком росіян у Криму

У ГУР повідомили про масове скасування росіянами турів до Криму

19 липня 2024, 11:42 comments1666
Поділіться публікацією:

Незважаючи на запевнення Кремля про те, що росіяни можуть без жодних сумнівів їхати на відпочинок до Криму, все більше громадян РФ починають задаватися питанням – а чи варто ризикувати життям та здоров'ям заради такого відпочинку. Ситуація на території тимчасово окупованого півострова вже спричинила масове скасування турів на курортах. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки в Telegram.

Даремно повірили Путіну: у ГУР розповіли, який прокол вийшов з відпочинком росіян у Криму

Крим. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці інформують, що від організованих на червень 2024 року турів в окупованому Севастополі відмовилися майже 80% росіян. Загальнокримський показник скасування вже заброньованих путівок минулого місяця становив понад третину.

"Передусім росіян, які передумали грітися на захоплених кримських узбережжях, турбує викликана окупацією складна ситуація з безпекою", — йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначають у відомстві Кирила Буданова, на масову відмову росіян від відпочинку в Криму вплинула ненадійна та смертельно небезпечна робота системи ППО загарбників.

"Ще один фактор ризику – вразливий незаконний Керченський міст, який залишається основною артерією для так званого туризму з Росії та використовується Москвою для військової логістики", — зазначили в українській розвідці.

Читайте на порталі "Коментарі" — Росія вивела з окупованого Криму всі сторожові кораблі свого чорноморського флоту. Нині виходить останній. Таку заяву у Facebook зробив спікер ВМС України Дмитро Плетенчук.

Також видання "Коментарі" повідомляло – було багато прогнозів: Кирило Буданов поставив крапку у питанні знищення Кримського мосту у 2024 році.

Раніше "Коментарі" інформували – розпочнеться військова операція: у Меджлісі зробили нову заяву щодо звільнення Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини