Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів про альтернативний план Кремля захопити владу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів про альтернативний план Кремля захопити владу в Україні

Медведчук створює для Путіна альтернативний сценарій перемоги - розділити Україну на дві частини.

16 лютого 2023, 12:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після провалу повномасштабно вторгнення та повної окупації України, Путін шукає альтернативи. Планом "Б" для Кремля може стати розділення України за корейським сценарієм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова виданню BBC.

Данілов розповів про альтернативний план Кремля захопити владу в Україні

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов

На думку Олексія Данілова, Кремль зрозумів, що не може захопити всю територію України, тому готується реалізувати альтернативний варіант.

"Вони вже в Кремлі зрозуміли, що повністю захопити нашу країну вони не можуть, і вони зараз будуть робити план "Б", коли будуть робити так звану "другу Україну", — повідомляє секретар Ради національної безпеки та оборони.

Данілов стверджує, що ідею корейського сценарію для Путіна приніс його кум – Віктор Медведчук. Політик намагався втекти з України під час повномасштабного вторгнення, проте його спіймали правоохоронні органи, а з часом виміняли на українських військових. Медведчук після приїзду в Росію мовчав кілька місяців, а потім почав говорити про те, що нібито існує дві України.

"Всередині самої України існували дві країни — антиРосія та Україна як ще одна Росія. Одна без Росії себе не мислить, інша не мислить себе з Росією", — говорить Медведчук.

Саме на цю ідею, за словами Данілова, покладається Володимир Путін, який вважає свого кума експертом по Україні, проте він просто зрадник.

Нагадаймо, що Корея була розділена на дві частини. Південна Кореє має демократичний уряд та високу економіку, тоді як Північною Кореєю керує диктатор, який погрожує світу та останнім часом все більше випробовує ракети.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти пояснили, чому союзники не дають Україні винищувачі.

Також "Коментарі" писали про Бена Воллеса, який вказав скільки відсотків армії РФ перебуває в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 лютого 2023, 13:04

Цей український Медведєв, вже кілька разів казав про це - тими ж словами. Забуває сэрдэшъный? Розділення за корейським сценарієм в нас не можливо по об'єктивним причинам. А саме: не здатність зробити успішною і добропорядною жодну з часток. В нас можливим є тільки ДыНыРы-ЛыНыРы(вськый) сценарій. По обидві сторони православні розкрадачі і корумповані брехуни з фінаншизмом Яресько Азарова Гетманцева Маркарової Гонтаревої та подібними білявладними фінаншистами.


Новини