Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бен Воллес вказав скільки відсотків армії РФ перебуває в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Бен Воллес вказав скільки відсотків армії РФ перебуває в Україні

Британський чиновник Бен Воллес заявив, що 97% російської армії перебуває в Україні.

15 лютого 2023, 12:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес розповів скільки російської армії перебуває на території України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Бена Воллеса для видання BBC.

Бен Воллес вказав скільки відсотків армії РФ перебуває в Україні

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес. Фото з відкритих джерел

У Брюсселі зібрались союзники в рамках контактної групи міністрів оборони для надання військової техніки та оборонних систем для України. Під час зустрічі міністр оборони Великої Британії Бен Воллес розповів, скільки російських військових перебуває в Україні.

"В Україні залучено 97% усієї російської армії", — повідомив британський посадовець.

Бен Воллес зазначив, що попри таку велику кількість військового потенціалу Росії, її армія не змогла "пробити" оборону України. Під час інтерв’ю для британського видання BBC міністр оборони також повідомив, що його країна наразі не готова надати винищувачі для України.

"У центрі уваги — забезпечення довгострокової стійкості Києва", — повідомляє слова Бена Воллеса BBC.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, міністр оборони США Ллойд Остін під час зустрічі контактної групи міністрів оборони у Брюсселі назвав країни, які відправлять танки в Україну: США, Чехія, Канада, Німеччина, Данія, Нідерланди, Польща, Іспанія, Португалія та Норвегія.

Також "Коментарі" писали, що винищувачі США поблизу Аляски перехопили чотири російські літаки, зокрема це були два бомбардувальники Ту-95 та два винищувачі Су-35. Російські літаки увійшли в зону дії розпізнавання протиповітряної оборони Аляски 13 лютого, проте не порушили повітряний простір Канади або Сполучених Штатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини