Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведчук видав чергову порцію маячні в ефірі білоруського телебачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук видав чергову порцію маячні в ефірі білоруського телебачення

Проросійський екснардеп України Віктор Медведчук з'явився на білоруському телебаченні де критикував владу України та пропонував шукати миру з Росією.

13 лютого 2023, 13:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Кум Путіна Віктор Медведчук, який був схоплений українськими спецпризначенцями, а потім обміняний на українських військових з’явився на білоруському телебаченні, де видав чергову порцію маячні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на білоруські ЗМІ.

Медведчук видав чергову порцію маячні в ефірі білоруського телебачення

Кум Путіна Віктор Медведчук. Фото з відкритих джерел

Віктор Медведчук, якого в Україні підозрюють у державній зраді дав велике інтерв’ю на  білоруському. Кум російського президента Путіна почав уявляти, що існує якась інша Україна.

"Інша Україна, інший голос, який повинен бути почутий в Україні та світі", — говорить Віктор Медведчук.

За версією Медведчука попри війну в Україні, цей голос шукає дружбу з Російською Федерацією. Окрім того, підозрюваний у державній зраді екснардеп України звинуватив владу, яка нібито створила антиросійську позицію.

"Ми хочемо, щоб злочинна влада канула в Лету. І це величезна робота, яку ми почали і яку будемо проводити, щоб поламати те інформаційне поле, яке, як туман, сьогодні овіяло думки, свідомість українців, сповнене антиросійської істерії та побудови антиросії в Україні", — сказав кум Путіна.

Також Медведчук вважає, що мільйони жителів України виїхали з країни не через російську агресію, а політику теперішнього президента Володимира Зеленського.

Переглянути увесь проросійський наратив Віктора Медведчука можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президентка Молдови розкрила подробиці плану Кремля здійснити держпереворот у її країні.

Також "Коментарі" писали про американського генерала, який розповів про рецепт швидкої перемоги для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини