Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський генерал розповів про рецепт швидкої перемоги для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський генерал розповів про рецепт швидкої перемоги для України

Американський генерал Бен Годжес вважає, що винищувачі для України могли б прискорити перемогу, в іншому випадку війна триватиме 3-5 років.

12 лютого 2023, 10:31
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Якби США та інші союзники надали швидко велику кількість військової допомоги, зокрема винищувачі, то війна в Україні могла б закінчитись дуже швидко, стверджує командувач армії США в Європі Бен Годжес. Окрім того, американський генерал додає, що за нинішнього рівня підтримки, війна в Україні триватиме 3-5 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на DW.

Американський генерал розповів про рецепт швидкої перемоги для України

Генерал США Бен Годжес. Фото з відкритих джерел

Після згоди союзників надати танки, українські військові, а також Володимир Зеленський почали наголошувати на потребі у винищувачах для боротьби проти Росії. Колишній командувач США в Європі Бен Годжес заявляє, що країни заходи повинні надати Україні винищувачі. За його словами літаки зможуть прискорити перемогу України, яка буде можлива вже до кінця року.

"Україна могла б здобути швидку перемогу, якби Захід надав швидку реактивну допомогу", — сказав американський генерал Бен Годжес.

Військовий США вважає, що в іншому випадку Україні потрібно буде воювати близько 3-5 років для перемоги. Годжес пояснює, що немає проблем для того, аби надати Україні винищувачі та додає, що проблеми з навчанням пілотів чи злітно-посадкові смуги не роблять неможливим відправку винищувачів. Окрім того, генерал США стверджує, що єдина червона лінія, яку Вашингтону не слід переступати, це американські військові в Україні. Годжес підкреслює, що Україна повинна повернути Крим, щоб зберегти міжнародний порядок та Статут ООН.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи продовжили б українці воювати після ядерного удару Росії. 

Також "Коментарі" писали про польського генерала, який пояснює, що робитимуть росіяни перед новим наступом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

12 лютого 2023, 11:07

Как можно с одной извилиной дослужиться до генерала?! Разве что всю карьеру своей жопой сделал, впрочем как и думает))


Новини