Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи продовжили б українці воювати після ядерного удару Росії. Результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи продовжили б українці воювати після ядерного удару Росії. Результати опитування

Більшість українців готові продовжувати опір проти Росії, навіть, попри ядерний удар по Україні.

12 лютого 2023, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мюнхенська конференція з безпеки замовила репрезентативне опитування в Україні, щодо того, чи продовжили б українці війну, якби Росія завдала ядерного удару по території країни. 89% відповіли, що воювали б і надалі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Tagesspiegel.

Чи продовжили б українці воювати після ядерного удару Росії. Результати опитування

Українці готові воювати після ядерного удару. Фото з відкритих джерел

Путін кілька разів прямо погрожував Заходу та Україні завдати ядерних ударів. Ці погрози зросли після оголошення Німеччини та союзників надати танки Україні для протистояння російській агресії. Тоді Дмитро Медведєв заявив, що Росія може розпочати ядерну війну. З цих причин Мюнхенська конференція з безпеки замовила репрезентативне опитування в Україні у листопаді 2022 року.

За результатами опитування виявилось, що погляди українців суттєво відрізняються від німецьких. Ядерна загроза відіграє одну з найважливіших ролей у дискусіях в Німеччині, тоді як українців не бентежать погрози Москви. Згідно з опитуванням для 89% українців ядерний удар по Україні не є причиною припинити війну. Окрім того, 85% висловили думку, що відхід Росії до лінії 24 лютого не був би підставою для завершення війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова генерала польської армії, який пояснює, що робитимуть росіяни перед новим наступом. Військовий пояснює, що Росія хоче назбирати сили для штурму в кількості 6:1, а перед самою атакою завдати авіаційних та ракетних ударів по позиціях українських військових.

Також "Коментарі" писали про те, скільки німців готові взяти в руки зброю для захисту своєї країни, у разі подібного нападу, що стався з боку Росії на території України 24 лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини