Головна Новини Суспільство Війна з Росією В США відреагували на погрози Медведєва розпочати ядерну війну
commentss НОВИНИ Всі новини

В США відреагували на погрози Медведєва розпочати ядерну війну

Державний департамент США відреагував на необдумані заяви експрезидента Росії Дмитра Медведєва, який пригрозив ядерною війною.

19 січня 2023, 23:33 comments6876
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії, а тепер заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв пригрозив Заходу ядерною війною, якщо його країна зазнає поразки в Україні. На такі заяви російського політика відповіли в адміністрації президента США. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Yahoo News.

В США відреагували на погрози Медведєва розпочати ядерну війну

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Кремль усе більше хвилюється, що Захід постачає танки в Україну і таким чином ЗСУ можуть завдати вирішальної поразки Путіну. В агонії страху, заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв пригрозив союзникам України, що Росія може розпочати ядерну війну.

"Програш ядерної країни у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної. Ядерні країни не програвали великих конфліктів, від яких залежала їх доля", — сказав російський політик.

На такі необдумані слова відреагував речник Держдепу Ведант Патель, який зауважив, що російські політики не вперше погрожують використати ядерну зброю.

"Це не перший випадок, коли ми бачимо таку риторику з боку Росії в широкому сенсі. Ми вважаємо, що провокаційна риторика щодо ядерної зброї не тільки небезпечна, вона необачна, її слід уникати", — сказав Патель та дода, що "ядерну війну не можна виграти і її ніколи не можна починати".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитро Медведєв відреагував на зустріч президентів України, Польщі та Литви у Львові.

Також "Коментарі" писали про те, що президент Фінляндії порівняв дії Путіна з ганебною поразкою Сталіна, коли диктатор СРСР втратив понад 100 тис. військових воюючи проти невеликої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини