Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв пригрозив ядерною війною, якщо Росія програє
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив ядерною війною, якщо Росія програє

Російський політик висловив чергові дикі припущення, де пригрозив використати ядерну зброю проти інших держав.

19 січня 2023, 13:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські союзники все більше говорять та підтримують країну проти російської агресії. Такі дії не подобаються російським політикам, які розуміють, що путінський режим може зазнати поразки. Як наслідок вони починають погрожувати застосувати ядерну зброю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram Дмитра Медведєва.

Медведєв пригрозив ядерною війною, якщо Росія програє

Медведєв погрожує ядерною війною. Фото з відкритих джерел

Союзники України планують зустрітись на військовій базі Рамштайн та обговорити стратегію допомоги проти Росії. Очікується, що під час цих переговорів Україна зможе отримати танки німецького виробництва Leopard 2. Окрім того, перед зустріччю на американській військовій базі, канцлер Німеччини Олаф Шольц відвідав Економічний форум у Давосі, де сказав, що для завершення війни, Росія має програти.

Такі слова не сподобались колишньому президенту Росії Дмитру Медведєву, який розкритикував західних політиків та пригрозив ядерною війною.

"Програш ядерної країни у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної. Ядерні країни не програвали великих конфліктів, від яких залежала їх доля", — сказав російський політик.

Раніше портал "Коментарі" публікував реакцію речниці МЗС Росії, яка обурилась на слова Олафа Шольца, що Росія має програти у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про те, що Німеччина назвала свої умови для відправки танків до України. Шольц зазначив, що таке рішення має бути прийняте спільно з союзниками України, зокрема і з США, а в Берліні повідомили, що танки з Німеччини поїдуть до України тоді, коли США відправлять свої танки Abrams 1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини