Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов показав обстріляний Антонівський міст та розповів, що буде далі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов показав обстріляний Антонівський міст та розповів, що буде далі (ФОТО)

Данілов показав руйнування на Антонівському мосту

27 липня 2022, 16:23
Поділіться публікацією:

27 липня секретар Ради національної безпеки та оборони у соціальних мережах показав, які руйнування завдали ЗСУ Антонівському мосту. Саме через нього російські загарбники перекидають свою військову техніку.

Данілов показав обстріляний Антонівський міст та розповів, що буде далі (ФОТО)

Антонівський міст (фото з відкритих джерел)

 Окрім цього, високопосадовець анонсував подальші руйнування, які нанесуть ЗСУ по важливих для окупантів місцях. Також він заявив, що це ще не кінець, відтак ймовірно, що українські захисники й далі продовжуватимуть бити по Антонівському мосту.

"Мости нашої перемоги. Далі буде", — коротко повідомив Данілов.

Данілов показав обстріляний Антонівський міст та розповів, що буде далі (ФОТО) - фото 2

Удар ЗСУ по Антонівському мосту: що відомо

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  у Мережі з'явилося перше відео з Антонівського мосту. У Мережі з'явилися перші відео з Антонівського мосту у Херсоні після удару ЗСУ. Про це пише Центр Стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.На опублікованих кадрах можна побачити серйозні пошкодження бруківки.

Також "Коментарі" писали про те, що у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон. В Офісі президента прокоментували удар ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні. Про це написав у своєму Twitter радник голови ОПУ Михайло Подоляк. В Офісі президента попередили російських окупантів, що якщо вони не покинуть Херсон найближчим часом, іншого шансу у них може вже не бути.

 "Коментарі" повідомляли про те, що у ЗСУ розкрили подробиці обстрілу Антонівського  мосту. Збройні сили України завдали точкових ударів Антонівським мостом біля тимчасово окупованого Херсона. Цю інформацію озвучила в ефірі загальнонаціонального телемарафону речниця прес-центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини