Головна Новини Суспільство Війна з Росією Спрацювали ювелірно по Антонівському мосту у Херсоні: у ЗСУ розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Спрацювали ювелірно по Антонівському мосту у Херсоні: у ЗСУ розкрили подробиці

Окупанти також визнали, що міст у Херсоні пошкоджено та закрито після удару ЗСУ

27 липня 2022, 08:55 comments1826
Поділіться публікацією:

Збройні сили України завдали точкових ударів Антонівським мостом біля тимчасово окупованого Херсона. Цю інформацію озвучила в ефірі загальнонаціонального телемарафону речниця прес-центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Спрацювали ювелірно по Антонівському мосту у Херсоні: у ЗСУ розкрили подробиці

Антонівський міст. Фото: із відкритих джерел

Глава прес-центру уточнила, що ЗСУ цінують усе, що збудовано в Україні, тому безрозсудною ніхто не знищує важливу для країни інфраструктуру, але знищує плани ворога.

Гуменюк також зазначила, що українські артилеристи працюють професійно та дуже точно. Це ще раз змушує ворога замислитись про наслідки перебування на українській землі.

"Удари "Ред. по Антонівському мосту" були, але вони були філігранні", — додала спікер.

Наталія Гуменюк зазначила, що українська армія сьогодні повністю контролює логістичні та транспортні шляхи ворога в Херсонській області і в будь-який слушний момент по них може бути нанесений прицільний вогонь.

Не обійшлось без інтриги. Глава прес-центру зазначила, що на цьому позитивні новини з півдня України не закінчуються, незабаром надійде ще одна порція добрих новин.

Варто зазначити, що точність удару по Антонівському мосту довелося визнати і самим окупантам. Так ставленик загарбників Кирило Стремоусов заявив, що Антонівський міст через Дніпро у Херсоні отримав пошкодження після нічної атаки і сьогодні його закрито для проїзду. Колаборант РФ також розповів, що була спроба зруйнувати залізничний міст у Херсонській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського прокоментували початок деокупації півдня України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 липня 2022, 08:58

Во буде цікаво. Порошенко не зміг, тільки бігав з томосами. Прийшов маленький Зе-вирок та: 1. Повернув все втрачене за корупційне правління обох істот. 2. Вивів Україну на перше місце по корупції та розкраданню. Це навіть не вивчивши англійської, як попередній організм.


Новини