Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чотири цілі Росії: Куди рухатиметься окупаційна армія
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири цілі Росії: Куди рухатиметься окупаційна армія

Окупанти безрезультатно намагалися прорвати оборону українських військ на двох напрямках

12 березня 2023, 08:31 comments2079
Поділіться публікацією:

Для російської окупаційної армії взяття Бахмута дає подальше просування, а також має економічну та політичну мету. Про це в Телеефірі сказав військовий експерт Дмитро Снєгирьов, пишуть "Коментарі".

Чотири цілі Росії: Куди рухатиметься окупаційна армія

Армія РФ має чотири цілі

“Взяття Бахмута дає можливість просування до агломерації міст Краматорськ, Слов’янськ — це основні центри оборони Збройних сил України. Друге. Взяття Бахмута дає можливість контролю над водозабором. Тобто, крім військових політичних завдань вирішується й економічна — безперебійне постачання питної технічної води на окуповані території Донецької області”, — сказав він.

Третьою причиною Снєгирьов назвав географічне розташування Бахмута.

“Відстань від Бахмута до Волновахи, а Волноваха — це ключова залізнична станція, якою перекидають особовий склад, бронетехніку, паливно-мастильні матеріали, — близько 40 км. Тобто основний ключовий хаб транспортний російських окупантів перебуває в зоні вогневого впливу Збройних сил України", — пояснив експерт.

Ну і четверте, основне, — це політична складова. І це найголовніше. Російським окупантам потрібні якісь перемоги більш вагомі, ніж узяття населеного пункту Сакко і Ванцетті, в якому до війни проживало троє цивільних.

"Коментарі" також писали про те, що Україна вистояла черговий найважчий тиждень війни проти Росії. Експерти проаналізували для видання найбільш значущі, з їхньої точки зору, події з 6 по 11 березня, а також її значення в ракурсі російсько-української війни.

Як повідомляв портал "Коментарі, командувач Сухопутними військами генерал-полковник Олександр Сирський вкотре заявив, що силам оборони потрібно продовжувати утримувати позиції в Бахмуті, тим самим максимально виснажуючи сили супротивника. Тим самим ЗСУ виграють час для свого весняного контрнаступу, який вже не за горами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівництво Росії готує плани евакуації з окупованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини