Головна Новини Суспільство Війна з Росією Керівництво Росії готує плани евакуації з окупованого Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівництво Росії готує плани евакуації з окупованого Криму

Росіяни розроблюють плани евакуацій з Криму та формують першочерговий перелік працівників та їх сімей.

11 березня 2023, 23:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська Федерація незаконно захопила Кримський півострів у 2014 році та провела там референдум про його приєднання до РФ. Про те російський референдум не був визнаний світовою спільнотою. Тепер же російське керівництво готує плани евакуації з Криму, адже розуміє, що її представництво там не вічне. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Центру національного супротиву, який був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Керівництво Росії готує плани евакуації з окупованого Криму

Бавовна в Криму. Фото з відкритих джерел

Росія провалила своє завдання захопити Україну за три дні. А ЗСУ напроти почали активно протистояти російські армії та вигнали її з півночі країни, а також змусили залишити Херсон. Зараз українські військові стримують дії РФ на сході, зокрема позиції біля Бахмута та Вугледара, чекаючи на великий контрнаступ.

Разом з цим Володимир Зеленський та українські дипломати заявляють про повернення України до кордонів 1991 року. Таким чином російське керівництво оцінює ситуації. Раніше Центр національного супротиву повідомляв, що в Криму провели закрите опитування в якому намагались дізнатись, чи готові жителі РФ воювати, якщо втратять півострів.

Тепер Центр національного супротиву стверджує, що окупанти створюють плани евакуації з Криму.

купанти формують перелік працівників та їх сімей, які підлягають першочерговій евакуації. При тому, в деяких містах плани вже сформовані й затверджені", — повідомляють у Центрі супротиву.

Також зазначено, що вже відповідний план зроблений в окупованому місті Красноперекопську (Яни Капу), що знаходиться за 30 км від Херсонської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль вигадав як заселити росіян на тимчасово окуповані території України.

Також "Коментарі" писали, що ЗСУ здійснили вдалі атаки дронами-камікадзе та по двох потужних російських одиницях військової техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Матвій

11 березня 2023, 23:49

Хай тікають кляті окупанти


Новини