Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому Пригожин не дійшов до Москви: версія Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Пригожин не дійшов до Москви: версія Буданова

Глава ГУР назвав Пригожина патріотом Росії, якого просто переконали відмовитись від своїх планів

29 червня 2023, 15:55
Поділіться публікацією:

Ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина переконливо попросили припинити збройний заколот, натиснувши на його "патріотичні переконання". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "УП" зробив начальник головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов.

Чому Пригожин не дійшов до Москви: версія Буданова

Кирило Буданов. Фото: УП

"Мені неприємно це визнавати, але Євген Пригожин є патріотом Росії. Лукашенко та інші особи змогли його переконати, що своїми діями він розірве Росію. Могла б виникнути аналогічна ситуація, як у нас у 2014 році, коли Янукович кричав, що він "легітимний" , — заявив глава ГУР.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов заявив, що після заколоту в Росії Кремль більше не відправлятиме "вагнерівців" воювати в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО України Олексій Данілов різко розкритикував викладені у статті рейтингового видання "Foreign Affairs" думки американських експертів про те, що Київ має йти на переговори з Москвою, бо "Україна все одно не зможе перемогти російські сили ". Тим часом з'явилися повідомлення, що Китай може почати активно підтримувати прагнення України відновити контроль над усією своєю територією на 1991 рік. У свою чергу, Україна продовжує підготовку до саміту миру, де акцентує увагу не лише на своїй, а й на глобальній безпеці, яка ґрунтується на справедливому мирі. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ці заяви та повідомлення, а також розповіли, чи став ближче справедливий світ після пригожинського бунту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим загрожує Кремлю просування ЗСУ – що змінилося у війні після заколоту Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини