Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чоловікам не заборонено пересуватися Україною: Головнокомандувач пояснив повідомлення Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловікам не заборонено пересуватися Україною: Головнокомандувач пояснив повідомлення Генштабу

Усі, хто досі не стоїть чи не відновився на військовому обліку, мають це зробити - Залужний

5 липня 2022, 16:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний пояснив повідомлення Генштабу Збройних Сил. Про це Залужний повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Чоловікам не заборонено пересуватися Україною: Головнокомандувач пояснив повідомлення Генштабу

Залужний запевнив, що зараз жодних обмежень на пересування чоловіків країною — немає.

"Жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб найближчими днями з боку військового командування не надавалося.", — Залужний.

Також Головнокомандувач нагадав, що військовозобов'язані мають стояти на військовому обліку.

"Нагадую, йде війна. Ви потрібні своїй державі! Усі, хто досі не стоїть або не відновився на військовому обліку, мають це зробити. Ті, хто планує виїзд за межі своїх районів та областей, мають взяти дозвіл до ТЦК.", — Залужний.

Чоловікам не заборонено пересуватися Україною: Головнокомандувач пояснив повідомлення Генштабу - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що а вторинок в Україні : яка ситуація на ринку та які прогнози. Як зменшились обсяги продажу автомобілів в Україні в період війни.

Читайте також про те, що є з семи : у ЗСУ показали, як збивали російські ракети в небі над Дніпропетровщиною. ЗСУ дають гідну відсіч російським загарбникам.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що вступ Швеції та Фінляндії до НАТО: як це позначиться на українських перспективах. Експерти розповіли, що може вдатися до Росії у відповідь на вступ скандинавських країн до НАТО і чи допоможе розширення Альянсу вступити туди Україні швидким шляхом.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що мета – відновити Україну : чому Захід пасивно реагує на прохання – як діяти Києву. Кабмін має план з відновлення України, але без допомоги Заходу його реалізувати неможливо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини