Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вдалося росіянам прорвати лінію оборони поблизу Авдіївки: у ЗСУ прояснили ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вдалося росіянам прорвати лінію оборони поблизу Авдіївки: у ЗСУ прояснили ситуацію

У 59-й окремій мотопіхотній бригаді української армії розповіли, що насправді відбувається на фронті

20 листопада 2023, 16:00 comments6869
Поділіться публікацією:

Інформація, яка активно розповсюджується в російських пабліках, не відповідає дійсності. Російські загарбники в Авдіївці на Донеччині не прорвали лінію оборони українських захисників. Ситуацію контролюють оперативне командування та командири підрозділів. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "Радіо Свобода" розповів офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ Сергій Цехоцький.

Чи вдалося росіянам прорвати лінію оборони поблизу Авдіївки: у ЗСУ прояснили ситуацію

Бої за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

"Ми не будемо висвітлювати в ефірі де хтось прорвався, тому що це, скажімо так, мало кажучи, не відповідає дійсності. А, по-друге, щоб не висвітлювати цю ситуацію для ворога", — заявив військовий.

Зазначимо, 20 листопада проект DeepState у Telegram повідомив, що на Авдіївському напрямку противники нібито "мали успіхи на промку".

Читайте також на порталі "Коментарі" — є лише одна причина: у ЗСУ пояснили, чому Кремлю така потрібна Авдіївка.                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни (ISW) розповіли, чи справді Росія наблизилася до захоплення Авдіївки.

Раніше "Коментарі" писали – повномасштабна російсько-українська війна триває вже понад 20 місяців. Сили оборони України мають успіхи на півдні (Запорізька та Херсонська області), росіяни тиснуть на сході (Авдіївка, Куп'янськ). Дедалі частіше звучать думки, що ЗСУ слід зосередитись на обороні, що на фронті виникла патова ситуація. Своїм баченням того, що відбувається на російсько-українській війні та навколо неї, з порталом "Коментарі" поділилися експерти.                                                       




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини