Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи достатньою є військова допомога іноземних країн для України. Що вважають українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи достатньою є військова допомога іноземних країн для України. Що вважають українці

За результатами восьмої зустрічі в Рамштайні, Україна не отримала танки, проте союзники пообіцяли відправити іншу військову техніку. Чи достатньо нам допомагають іноземні держави, що думають українці?

23 січня 2023, 19:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Від початку повномасштабного вторгнення Захід висловив рішучу підтримку Україні, яка воює проти російської агресії, зокрема і військову. Та чи достатньою вона є? Що з цього приводу думають українці повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на результати досліджень компанії Active Group.

Чи достатньою є військова допомога іноземних країн для України. Що вважають українці

Чи достатньо Захід підтримує Україну. Фото з відкритих джерел

На початку війни навіть деякі західні аналітики та політики вважали, що Україна протримається всього кілька днів проти російської агресії. Проте українці та українки показали справжню згуртованість та змогли зупинити наступ Путіна. Далі в Україні активізувався дипломатичний фронт, де політики, громадські діячі та волонтери закликали допомогти західних союзників у війні з Росією.

Таким чином до України почала потрапляти військова техніка та боєприпаси. Спочатку джавеліни та байрактари, а потім хаймарси та БМП. На восьмій зустрічі союзників України на авіаційній базі Рамштайн очікувалось постачання танків, проте за словами міністра оборони Німеччини, країни не дійшли згоди у цьому питанні, але надали іншу військову техніку та боєприпаси. Все ж таки, чи достатньою є військова допомога Україні від іноземних країн?

5,8% українців вважають, що військова підтримка є і вона достатня, проте понад 84% опитаних стверджують, що хоч підтримка є, але її недостатньо. Менш як 5% українців вважають, що підтримки практично немає.

Чи достатньою є військова допомога іноземних країн для України. Що вважають українці - фото 2

Також українців запитали чи збільшилась військова підтримка з боку союзників. 6,3% вважають, що підтримка не збільшилась, а 0,3% вказали варіант, що вона зменшилась. Проте, на думку більшості українців підтримка збільшилась – 86,1%.

Чи достатньою є військова допомога іноземних країн для України. Що вважають українці - фото 3

Дослідження здійснено компанією Active Group за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology.  Метод: самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років.  Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України). Період збору даних: 21 січня 2023 р.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування українців щодо трибуналу над Путіним та Лукашенком.

Також "Коментарі" писав про те, чи достатньо робить Німеччина для України на думку американського генерала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/7
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини