Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи будуть Путін та Лукашенко притягнуті до відповідальності. Реакція українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть Путін та Лукашенко притягнуті до відповідальності. Реакція українців

Європейський парламент більшістю голосів ухвалив резолюцію на підтримку створення міжнародного трибуналу Путіна і Лукашенка. Проте чи покарають їх насправді, що думають українці?

23 січня 2023, 18:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін майже рік тому почав повномасштабне вторгнення в Україну. У цьому йому допомагає його поплічник, президент Білорусі Олександр Лукашенко. Проте, чи притягнуть обох диктаторів до відповідальності за їх агресію, що думають українці? На це питання відповіла компанія Active Group, яка провела відповідне дослідження.

Чи будуть Путін та Лукашенко притягнуті до відповідальності. Реакція українців

Чи судитимуть Путина та Лукашенка. Фото з відкритих джерел

Президент Росії віддав наказ напасти на Україну 24 лютого, чим розпочав повномасштабну війну. Його дії та накази розцінюють як воєнні злочини проти України та її народу. Під керівництвом Путіна російські ракети потрапляють в цивільні будинки, вбиваючи мирних мешканців, а російські солдати катують та вбивають українців на тимчасово окупованих територіях.

У всьому цьому Путіну допомагає його поплічник Олександр Лукашенко, який віддав свою країну для навчання російським військам та іранським інструкторам. Окрім того, з території Білорусі злітають літаки з ракетами, які завдають удару по території України.

Європейські лідери неодноразово засуджували дії президента Росії Володимира Путіна та президента Білорусі Олександра Лукашенка, а 19 квітня Європарламент ухвалив резолюцію для створення спецтрибуналу для диктаторів та інших злочинців. Про цю подію чули 85,9% українців, проте чи будуть Путін та Лукашенко притягнуті до відповідальності? Ось що відповіли українці згідно з дослідженнями компанії Active Group.

45% опитаних думають, що президентів обох країн буде притягнуто до відповідальності, тоді як 59,8% вважають, що Путіну та Лукашенку вдасться уникнути відповідальності.

 Чи будуть Путін та Лукашенко притягнуті до відповідальності. Реакція українців - фото 2

Дослідження здійснено компанією Active Group за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology.  Метод: самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років.  Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України). Період збору даних: 21 січня 2023 р.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, які союзники допомагають Росії у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський висміяв Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/7
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини