Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський висміяв Путіна на Економічному форуму у Давосі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висміяв Путіна на Економічному форуму у Давосі

Президент України висміяв Путіна за те, що той часто використовує для своїх виступів спецефекти індустрії кіно.

20 січня 2023, 11:00 comments3280
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час онлайн виступу на Всесвітньому економічному форуму в Давосі пожартував зі звички Путіна виступати перед хромакеєм. Зеленський навіть не впевнений, чи президент Росії живий. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал Victor Pinchuk Foundation.

Зеленський висміяв Путіна на Економічному форуму у Давосі

Зеленський висміяв Путіна. Фото з відкритих джерел

На цьогорічному економічному форумі, який проходить у Швейцарії не було запрошено російських бізнесменів та політиків, які раніше постійно відвідували захід. Таким чином Європа вкотре підкреслила на чиєму вона боці у війні проти російської агресії та дала можливість Володимиру Зеленському виступити з промовою під час Українського сніданку в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

"Сьогодні я не зовсім розумію з ким говорити і про що. Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з'являється на хромакеї, він там з'являється, але я не зовсім розумію, що це саме він там є і не до кінця розумію, чи він живий", — висміяв Путіна Володимир Зеленський за використання спецефектів під час виступів.

Хромакей – це техніка, яка використовує певний фон, переважно зеленого кольору, щоб замінити його на будь-яке інше зображення. Технологія поширена в кіноіндустрії, де створюються спецефекти для фільмів.

Президент Росії вже кілька разів був помічений у використання техніки хромакей. Наприклад, через кілька днів після повномасштабного вторгнення російський диктатор виступив зі своїм зверненням, проте більшість глядачів привернула увагу не промова Путіна, а те, що його рука пройшла крізь мікрофон.

Зеленський висміяв Путіна на Економічному форуму у Давосі - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про замах на життя президента України.

Також "Коментарі" писали про слова президента Фінляндії, який порівняв дії Путіна з провалом Сталіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини