Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи долетіли сьогодні російські Кинджали до цілі: у ЗСУ зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи долетіли сьогодні російські Кинджали до цілі: у ЗСУ зробили заяву

Юрій Ігнат зазначив, що російські ракети стають менш якісними і не долітають до своїх цілей

13 січня 2024, 16:50
Поділіться публікацією:

Росія сьогодні вранці запустила по Україні шість аеробалістичних ракет "Кинджал". Половина з них не досягла цілей. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Чи долетіли сьогодні російські Кинджали до цілі: у ЗСУ зробили заяву

Ракета Кинджал. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні ми бачили шість "Кинджалів, ми про них повідомляли. І зрештою шість їх було теж, половина точно не досягла цілей – це 100%”, – зазначив Юрій Ігнат.

На запитання про те, чи були під час сьогоднішньої атаки фальш-цілі, спікер Повітряних сил сказав, що не виключає, що було кілька цілей, де був ворожий вплив.

Юрій Ігнат додав, що понад 20 повітряних засобів не досягли цілі. Він пояснив, що вони могли впасти на відкритій місцевості або був підрив у повітрі, або дія засобів радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

Зазначимо, у ніч проти 13 січня російські терористи вдалися до чергового масованого обстрілу проти України. Сили протиповітряної оборони знищили 8 ракет. Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу Повітряних сил України.                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час ранкової атаки на Україну РФ не зуміла запустити всі ракети: що в окупантів пішло не так.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нова кампанія масованих ракетних ударів по Україні, яку Росія розпочала 29 грудня, прямо пов'язана з майбутнім постачанням винищувачів F-16 українським Повітряним силам. Таку думку висловив керівник Центру оборонної розвідки Естонії полковник Антс Ківісельг.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини