Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чергова ахінея Кремля: На Запоріжжі окупанти «призначили» нову столицю
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергова ахінея Кремля: На Запоріжжі окупанти «призначили» нову столицю

Окупаційна адміністрація частини Запорізької області оголосила «столицею» регіону місто Мелітополь і розширили його територію

3 березня 2023, 23:31
Поділіться публікацією:

Російські загарбники, що не змогли загарбати усю Запорізьку область, заявили що центром області у них буде тимчасово окупований Мелітополь. А окуповані Бердянськ та Енергодар отримали статус "міст обласного значення", пишуть "Коментарі" за інформацією оприлюдненою в росЗМІ. 

Чергова ахінея Кремля: На Запоріжжі окупанти «призначили» нову столицю

Крім цього, окупанти для чогось включили до меж Мелітополя кілька навколишніх сіл, таким чином розширивши територію міста аж до берегів Азовського моря.  

Зараз під окупацією російської армії перебуває трохи більше ніж 70% Запорізької області. Під контролем рашистів лишаються міста Мелітополь, Бердянськ, Енергодар, Токмак, Пологи, Василівка та інші населені пункти. Зайняли терористи й найбільшу в Європі атомну електростанцію — Запорізьку. Окупанти проводять інвентаризацію підприємців, націоналізують "безгосподарні" підприємства. Роблять поквартирні рейди, займають людські будинки і квартири. Уже й під приводом примусової паспортизації дісталися до авто цивільних.

За даними Генштабу ЗСУ, з початку лютого 2023 року російські найманці почали активно забирати автомобілі в жителів, які не отримали російські паспорти. Насправді під різними приводами рашисти вкотре займаються традиційною для них справою — грабують всіх, кого поки можуть.

На порталі "Коментарі" йшлося про те, що до Мелітополя прибула нова партія російських мобілізованих, для яких окупаційна влада підшукує вільне житло. Від місцевих жителів при цьому окупанти вимагають пред'явити оригінали документів про право власності на житло чи нотаріально завірену довіреність.

Писали "Коментарі" раніше, що днями українські військові підтвердили 12 влучань в позиції та розташування рашистів в Маріуполі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти у Мелітополі включили український зв'язок: що задумав ворог.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини