Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти у Мелітополі включили український зв'язок: що задумав ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти у Мелітополі включили український зв'язок: що задумав ворог

Мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що окупанти у місті включили український зв'язок, щоб виявити партизанів

22 лютого 2023, 18:00 comments2145
Поділіться публікацією:

Російські загарбники включили український зв'язок у Мелітополі та намагаються таким чином виявити місцевих партизанів. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву Мелітопольського міського голови Івана Федорова.

Окупанти у Мелітополі включили український зв'язок: що задумав ворог

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"На тимчасово зайнятих територіях та через рік після окупації жителі чинять відчайдушний опір. Окупанти хочуть зупинити це будь-яким способом", — заявив Іван Федоров.

Мер пояснив, що росіяни підготувалися – привезли локаційну станцію, яка може прослуховувати мобільний зв'язок та контролювати трафік. Також десь вони увімкнули український зв'язок і сподіваються у такий спосіб виявити українських партизанів чи хоча б підслухати, які настрої у населення, про що говорять люди.      

"Це така ж провокація, як і з російськими військовими авто, на які загарбники встановлювали українські номери та прапори та їздили селами, щоб виявити тих, хто буде радіти українським воїнам", — вважає мер міста.

Зазначимо, раніше Іван Федоров розповів про нову хвилю залякування та шантажу з боку рашистів. Російські окупанти залякують місцевих жителів у Запорізькій області – у селах Мелітопольського району, що прилягають до Молочного лиману, вони наполегливо пропонують місцевим жителям евакуюватись чи шукати бомбосховища.                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — який мирний план для України підготував Китай – чий бік вибере Сі Цзіньпін. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини