Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знов влучили в окупантів в Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знов влучили в окупантів в Маріуполі

Міськрада підтверджує детонацію у центрі міста

24 лютого 2023, 23:55
Поділіться публікацією:

В центрі Маріуполя відбувся "приліт" по складу БК окупантів. Детонацію боєкомплекта рашистів підтвердила міська рада Маріуполя на своєму телеграм-каналі, передають "Коментарі".

ЗСУ знов влучили в окупантів в Маріуполі

ЗСУ влучили у рашистів

"У центрі Маріуполя вибух, — сказано в повідомленні. — Мінус ще один склад БК окупантів."

Цього ж вечора російські війська обстріляли околиці Запоріжжя.

"Ворог атакував передмістя Запоріжжя", — прокоментував звуки вибухів секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. — У самому місті на цей час все спокійно, прильотів не зафіксовано. Зберігайте спокій та пильність і не нехтуйте сповіщеннями про повітряну небезпеку".

Напередодні українські військові підтвердили 12 влучань в позиції та розташування рашистів в Маріуполі.

Тим часом стало відомо, скільки Росія витратила на війну, а також, що саме змусить російських олігархів взятися за внутрішню політику. 

Окрім цього, сьогодні до України прибули перші чотири танки Leopard. Очікується, що найближчим часом Україна отримає ще 60 танків PT-91 Twardy. Про це сьогодні в Києві заявив голова польского уряду Матеуш Моравецький.

"Ми можемо передати наші чергові танки Leopard дуже швидко. Але також вже днями ми передамо дуже добрі танки PT-91 та чергові 60 танків приїдуть в Україну", — сказав він. 

Моравецький також нагадав, що зараз у Польщі відбуваються дуже інтенсивні навчання українських військових. "Наші інструктори дуже вражені тим, як швидко українські танкісти освоюють сучасні танки", — підкреслив він.

Ще чотири танки Leopard 2 Україна отримає у рамках військової допомоги від Канади, оголосив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини