Головна Новини Суспільство Війна з Росією Через які слова Зеленського не вдалося розширити коаліцію на підтримку України: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Через які слова Зеленського не вдалося розширити коаліцію на підтримку України: деталі

За даними The Guardian, слова Зеленського про РФ та ХАМАС не дозволили Україні розширити альянси

20 листопада 2023, 14:57 comments3182
Поділіться публікацією:

Порівняння президентом України Володимиром Зеленським Росії та ХАМАСом не дозволило створити ширшу коаліцію підтримки України на Близькому Сході. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, пише "The Guardian".

Через які слова Зеленського не вдалося розширити коаліцію на підтримку України: деталі

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

За інформацією ЗМІ, сказане Володимиром Зеленським підірвало прагнення України розширити альянси на Близькому Сході та інших місцях за межами Заходу, що "було ключовою частиною повноважень нещодавно призначеного міністра закордонних справ Рустема Умерова".

Зокрема, Михайло Подоляк визнав, що у відносинах із багатьма незахідними державами було "охолодження".

"Це ускладнило створення ширшої коаліції підтримки України у боротьбі з Росією", — заявив радник глави Офісу президента.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Михайло Подоляк заявив, що Україна готується до найважчого етапу у відображенні російської агресії, а не до переговорів з агресором, підстав для яких немає і найближчим часом не передбачається.            

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні – це не кіно, яке має певну тривалість та закінчення. Реальна війна – це зовсім інше, це "щоденна важка робота", за якою стоять життя українців та військових, і на яку потрібен час. Таку заяву під час зустрічі з гендиректором Fox Corporation Лакланом Мердоком та журналістами Fox News зробив президент України Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи може Росія змінити думку Заходу про війну в Україні: про що говорять нові заяви Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини