Головна Новини Суспільство Війна з Росією Було – стало: у мережі з'явилися фото, що залишилося від окупантів на випаленому Зміїному
commentss НОВИНИ Всі новини

Було – стало: у мережі з'явилися фото, що залишилося від окупантів на випаленому Зміїному

Українські захисники прицільно вразили цілі на острові Зміїний – там, де стояла російська техніка, тепер лише випалена земля

22 червня 2022, 09:38
Поділіться публікацією:

Українські захисники кілька днів поспіль вражали цілі на тимчасово окупованому острові Зміїний. Дослідники OSINT раніше повідомляли, що для Росії важливо утримувати під контролем острів Зміїний, тому що це в рази підвищує оборонні та наступальні можливості агресора. Тепер дослідники показали на фото, як виглядає російська техніка на українському острові. Від більшості з неї залишилися просто купи металу.

Було – стало: у мережі з'явилися фото, що залишилося від окупантів на випаленому Зміїному

Острів Зміїний. Фото: з відкритих джерел

На фото видно, що на тому місці, де стояла російська техніка, тепер тільки випалена земля. Експерти вже не раз відзначали, що острів Зміїний важливий для росіян з точки зору розвідки та встановлення там своїх систем ППО. Якщо на острові поставити російську зенітно-ракетну систему С-400, вона зможе відслідковувати перельоти повітряних суден навіть над Бухарестом. Тепер же ЗСУ ще раз показали, що вони здатні в одну мить дорогі російські системи ППО перетворити на попіл.                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія вторглася в повітряний простір країни НАТО, імітуючи удар. Кремль продовжує підвищувати ставки, спочатку агресивно висловлюючись у бік Литви, а тепер фактично вторгаючись до Естонії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський назвав "найжорсткіший напрямок", а також позиції, де ЗСУ вдалося просунутися, звільнивши частину територій.

Читайте також на "Коментарях" — що відбувається на фронті: експерти розповіли, чому ситуація на Луганщині загострюється – коли зможемо зупинити ворога.

Було – стало: у мережі з'явилися фото, що залишилося від окупантів на випаленому Зміїному - фото 2





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини