Головна Новини Суспільство Війна з Росією Було дуже голосно: стало відомо, що підірвали в окупантів у Мелітополі в районі аеродрому
commentss НОВИНИ Всі новини

Було дуже голосно: стало відомо, що підірвали в окупантів у Мелітополі в районі аеродрому

Після серії вибухів окупанти, як і раніше, звітували про влучну роботу ППО

6 квітня 2023, 10:27 comments2412
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області вночі було досить "голосно". Лунали вибухи в районі аеродрому, де знаходиться база російських загарбників. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Було дуже голосно: стало відомо, що підірвали в окупантів у Мелітополі в районі аеродрому

Вибухи у Мелітополі. Фото: Getty Images

"Гучна ніч у тимчасово окупованому Мелітополі для всіх районів міста, особливо Авіамістечка. За попередніми даними вибухала "багатостраждальна" ворожа база рашистів у районі захопленого аеродрому", — зазначив Іван Федоров.

Міський голова додав, що окупанти одразу ж прозвітували про так зване "влучне ППО", проте самі відправили у бік аеродрому швидкі.

Варто звернути увагу, що останнім часом у Мелітополі все частіше лунають вибухи.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Мелітополі підірвали зрадника: про кого йдеться.                                               

Також видання "Коментарі" повідомляло – частина штурмової авіації Республіки Білорусь (РБ) отримала здатність завдавати ударів ядерною зброєю , а з 3 квітня на одному з російських полігонів розпочали навчання білоруським розрахункам порядку застосування "Іскандер-М". Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Схоже, Кремль насправді вирішив розпочати поширення ядерного озброєння. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".                                                 

Раніше "Коментарі" писали – що щільно поєднує ЄС та Китай – чому європейські лідери зачастили до Пекіна. Експерти детально розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини