Головна Новини Суспільство Війна з Росією Будівля з українськими полоненими в Оленівці могла бути підірвана зсередини: Арестович розповів версію вбивства
commentss НОВИНИ Всі новини

Будівля з українськими полоненими в Оленівці могла бути підірвана зсередини: Арестович розповів версію вбивства

Відео з колонії у Єленівці проаналізували фахівці-піротехніки

29 липня 2022, 17:47 comments1021
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Будівлю виправної колонії в Оленівці , де утримувалися українські військовополонені, могли підірвати зсередини. Про це розповів радник глави Офісу президента України Олексій Арестович у своєму офіційному Telegram-каналі.

Будівля з українськими полоненими в Оленівці могла бути підірвана зсередини: Арестович розповів версію вбивства

Олексій Арестович (Фото УНІАН)

Арестович повідомив, що відео з місця подій у Оленівці проаналізували фахівці-піротехніки.

"Кажуть, що картина більше схожа на підрив речовини з високою температурою горіння всередині самої будівлі, ніж результат обстрілу", — Арестович.

За словами Арестовича, однією з головних ознак цього є те, що люди в будівлі не розкидані, як від вибуху, а схоже, що обгоріли тіла людей, які вже були мертві на момент початку пожежі.

"Попередньо, це не стільки (або не лише) обстріл, скільки — схоже на спробу прибрати сліди злочину після подій, що відбулися у будівлі", — Арестович.

Будівля з українськими полоненими в Оленівці могла бути підірвана зсередини: Арестович розповів версію вбивства - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що тепер приховати не вийде : СБУ оприлюднила аудіоперехоплення перед вибухом у колонії Оленівки. Тепер російській пропаганді буде складно оскаржити цинічний злочин окупантів.

Читайте також про те, що вбивство українських полонених: Білецький оголосив "полювання" на всіх, хто причетний до злочину. Білецький підтвердив загибель частини полонених азовців.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   РФ ще ближча до визнання державою-спонсором тероризму: що це означає – до чого може призвести. Практика визнання країн "спонсорами тероризму" у США існує понад півстоліття, тепер до компанії країн-ізгоїв може приєднатися і Росія.

Також "Коментарі" інформували про те, що   політичний експерт розповів, що могло стати реальною причиною звільнення голови СБУ Баканова. Баканова могли зняти, щоб він не встиг оприлюднити "знахідки" в офісі компанії "Інвестохілз Веста" — ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий Иванович

29 липня 2022, 20:24

А, Арестович. С легким ароматом 3,14здежа. Сам себя характеризовал.


Новини