Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов заявив, що війна з Росією не буде тривалою
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов заявив, що війна з Росією не буде тривалою

Очільник українською розвідки стверджує, що Україна не буде воювати з Росією тривалий період.

11 вересня 2023, 16:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов вважає, що війна проти Російської Федерації не затягнеться на роки, як вважають деякі військові та політичні експерти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Інтерфакс-Україна".

Буданов заявив, що війна з Росією не буде тривалою

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Під час виступу на щорічній зустрічі “Ялтинської європейської стратегії” (YES) Буданов заперечує ідеї про те, що війна в Україні буде довготривалою.

"Я не поділяю думку, що це буде тривала війна. Це моя особиста думка, яка базується на аналізі тих даних, які ми маємо насамперед щодо супротивника", — сказав Буданов та додав, що росіяни не мають змоги вести довготривалу війну.

Буданов вказав, що це його суб'єктивна думка, однак додав, що кожна людина має свої уявлення про тривалість. Керівник ГУР зазначив, що півріччя або рік це не довготривалий період.

Під час виступу Буданов запевнив, що попри настання холодів Україна й надалі здійснюватиме контрнаступ на російські позиції. За його словами, у сирості та багнюці воювати складніше, однак українські бійці будуть тиснути на окупантів, поки ті не залишать територію України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал армії США розповів, скільки ще триватиме контрнаступ ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про Головне управління розвідки, яке здійснило військову операцію у Чорному морі та повернуло "Вишки Бойка" під український контроль. Ці об'єкти знаходились під окупацією РФ з 2015 року. Крім того, представник ГУР назвав кількість російських солдатів, які воюють на території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини