Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британський міністр упевнений, що "Україна перемагає"
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський міністр упевнений, що "Україна перемагає"

Грант Шеппс оцінив перебіг військової кампанії в Україні

10 листопада 2023, 20:07
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Британії Грант Шеппс впевнений, що у війні в Україні перевага і військовий успіх на боці ЗСУ. Про це, як повідомляють "Коментарі", інформує офіційний обліковий запис військового відомства Британії в Х.

Британський міністр упевнений, що "Україна перемагає"

Грант Шеппс

На думку Шеппса, за останні кілька тижнів армія Путіна зазнала "серйозних невдач" в Україні. Зокрема, зазначає міністр, знизився "контроль Росії над західною частиною Чорного моря". Як зазначає Грант Шеппс, Україна перебуває "на шляху до перемоги".

- Я згоден із президентом Зеленським, що це не патова ситуація. Україна перемагає, – каже міністр оборони Британії. — Путін зазнав серйозних невдач. Світ має продовжувати давати Україні те, що потрібне для перемоги.

Нагадаємо, що Україна, за допомогою використання британських та французьких далекобійних ракет, примусила російську авіацію та флот переміститися подалі від кордонів України. Крім того, Росія зіткнулася з відчайдушним опором українських захисників Авдіївки, які, за оцінкою головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, знищили за місяць близько десяти тисяч окупантів та сто ворожих танків.

Тим часом, ЄС не зможе виконати ключову обіцянку Україні для продовження війни: ЗМІ дізналися деталі. Блок зобов'язався поставити мільйон артилерійських боєприпасів протягом року. Міністри оборони Євросоюзу обговорять це питання наступного тижня.

У ОП назвали 4 пункти: без чого не буде перемоги. В Офісі президента розповіли, до чого готуватись у 2024 році.

А експерти розповіли, чи Казахстан справді йде з-під впливу РФ: що стало ключовою причиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини