Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка розповіла, на скільки км просунулась РФ після захоплення Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка розповіла, на скільки км просунулась РФ після захоплення Авдіївки

Окупанти просунулися приблизно на 6 км від центру Авдіївки

29 лютого 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

Територія на захід від Авдіївки залишається центром наступу російської армії, яка захопила Авдіївку 17 лютого і з того часу просунулась приблизно на 6 км від центру міста. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Британська розвідка розповіла, на скільки км просунулась РФ після захоплення Авдіївки

Авдіївка. Фото: з відкритих джерел

Британські фахівці зазначають, що Росія майже напевно взяла під свій контроль кілька сіл у цьому районі: Ластівчине, Степове та Північне.

За даними британської розвідки, ці тактичні досягнення служать передусім консолідації російських позицій довкола Авдіївки.

"Росія також, ймовірно, прагне наростити імпульс на осі, щоб скористатися тим фактом, що тут менше фіксованих, добре захищених позицій та міських територій, з яких українські сили можуть захищатися", — зазначають у Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наскільки окупантам вдалося просунутися вперед після захоплення Авдіївки: які ризики.

Також видання "Коментарі" повідомляло – третій рік повномасштабної війни з Росією розпочався для України проблемно. Ми маємо брак боєприпасів, є величезні проблеми з комплектацією частин і підрозділів. Як наслідок, росіяни захопили не лише Авдіївку, а й продовжують наступати, беручи під контроль сусідні населені пункти. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" перебіг російсько-українського протистояння та те, як ситуація може розвиватися далі.

Раніше "Коментарі" писали – війна в Україні: що вже позаду та як подолати нові виклики. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини