Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка назвала три ділянки фронту, де наступають росіяни, але зазнають величезних втрат
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка назвала три ділянки фронту, де наступають росіяни, але зазнають величезних втрат

Російські війська продовжують посилювати свій наступ у Донецькій та Луганській областях

20 лютого 2023, 09:45 comments2131
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують розвивати кілька наступальних напрямів на сході України: Вугледар, Кремінна та Бахмут. Тут тривають запеклі бої. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter. 

Британська розвідка назвала три ділянки фронту, де наступають росіяни, але зазнають величезних втрат

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У зведенні британської розвідки зазначається, що втрати залишаються високими, особливо в Бахмуті та Вугледарі. Зокрема, елітні 1155-а та 40-а бригади морської піхоти зазнали дуже великих втрат у Вугледарі і, мабуть, неефективні в бою.

За інформацією британської розвідки, у міру наближення річниці вторгнення російські сили, ймовірно, зазнають зростання політичного тиску.

"Цілком ймовірно, що Росія стверджуватиме, що Бахмут був захоплений у зв'язку з роковинами, незалежно від реальності на місцях", — йдеться у повідомленні.

У той же час, якщо весняний наступ російської армії не дасть очікуваних результатів, то напруженість усередині російського керівництва, ймовірно, зросте, зазначають у Міноборони Британії.                                                                                                                                

Зазначимо, що аналітики Інституту вивчення війни (ISW) розповіли, чому росіяни не можуть збільшити масштаб наступу в Луганській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" – від Рамштайну до Мюнхенської конференції: як нові рішення вплинуть на події в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому на інформаційному фронті буде гаряче – на що чекати від Байдена, Путіна, Сі Цзіньпіня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини