Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ знищили ще один ворожий склад боєприпасів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ знищили ще один ворожий склад боєприпасів (ФОТО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

15 липня 2022, 16:57 comments1532
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили черговий склад боєприпасів супротивника. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Бійці ЗСУ знищили ще один ворожий склад боєприпасів (ФОТО)

ЗСУ

Як повідомляє СтратКом, сьогодні вранці (15 липня) у районі населеного пункту Володимирівка нашим воїнам із 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського було знищено ворожий склад боєприпасів.

Стратком також опублікував фотографії з місця подій. На кадрах можна побачити результати майстерної роботи українських військових.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в МЗС України відповіли Орбану, який розкритикував санкції проти Росії. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Європейський Союз "вистрілив собі в легені" через нібито "непродумані" економічні санкції проти РФ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що в чому друга половина літа стане вирішальною : який прогноз на фронті. Росіяни намагатимуться до кінця літа вийти на адмінкордон Донецької області, в той час, як ЗСУ стримуватимуть наступ і добиватимуться істотного поступу на півдні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Резніков розповів , коли було більше втрат в української сторони. Міністр розповів, що змінилося на фронті. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що серйозні зміни на полі бою на користь України: у Міноборони назвали терміни. Міністр оборони Рєзніков висловив упевненість, що Україна отримає більше систем великої дальності. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини